alfa

Contact

 

Telefoon: 00800 2532 0000

 

Meer info

ALFA ROMEO EXTRA GARANTIE

Vanaf nu kunt u nog langer zorgeloos genieten van uw Alfa Romeo. Met Alfa Romeo Extra Garantie, de service die u in staat stelt om de garantie op uw Alfa Romeo te verlengen.

Alfa Romeo Extra Garantie biedt de zekerheid van jarenlang onbezorgd rijplezier dankzij een van de meest uitgebreide garantiestelsels die er momenteel op de markt zijn. Mocht u gedurende de looptijd van de garantie pech of problemen met uw auto krijgen, dan kunt u rekenen op de professionele hulp van het Alfa Romeo-servicenet en de kwaliteit van Originele Alfa Romeo Onderdelen.

WACHT NIET, VERLENG UW GARANTIE NU

U kunt de Alfa Romeo Extra Garantie aanvragen bij alle officiële Alfa Romeo-dealers binnen twee jaar na de registratiedatum van uw auto en voordat deze 60.000 km heeft gereden. De enige voorwaarde is dat het onderhoud aan de auto is uitgevoerd volgens de richtlijnen van het onderhoudsschema zoals vermeld in het Alfa Romeo Instructieboek.

Hoe kan ik Extra Garantie afsluiten?

U kunt Alfa Extra Garantie online afsluiten of bij alle officiële Alfa Romeo dealers binnen 2 jaar na de registratiedatum van uw auto en voordat deze 60.000 km heeft gereden. De enige voorwaarde is dat het onderhoud aan de auto is uitgevoerd volgens de richtlijnen van het onderhoudsschema zoals vermeld in het Alfa Romeo instructieboek. U kunt Alfa Romeo Extra Garantie ook afsluiten direct bij de aankoop van uw Alfa.